Rekkatie 3 80100 Joensuu | Puh. 0500 188 605

tiimi-perintä

Ammattitaitoiset perintä- ja laskutusasioihin liittyvät palvelut yli 10 vuoden kokemuksella. Soita meille 0500 188 605.

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Joen JL-Tiimi Oy
Torikatu 15
80100 Joensuu

Y-tunnus: 2284278-6
Puh: 0500 188 605

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Joen JL-Tiimi Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

henkilöstö

Asiantunteva henkilöstö tehokkuuden perustana

Toimintamme lähtökohtana on osaava ja asiantunteva henkilöstömme, joka hallitsee perintöihin liittyvät prosessit saumattomasti. Tehokkuus syntyy, kun perintäpalveluja suorittaa asiantunteva perintätoimisto, joka tuntee alan käytännöt ja säännökset perinpohjaisesti. Tarjoamme asiakkaillemme tehokkaan ja vaivattoman perintäpalvelun, samalla toimien asiakassuhteita kunnioittavasti.

Tutustu toimintatapaamme

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Perintätoimisto Tiimi-Perintä toimii Joensuusta käsin

Onko asiakkaan maksut pahasti myöhässä? Lasku on auki, eikä rahoja kuulu?

Tiimi-Perintä on oikea ammattilainen kotiuttamaan sinulle kuuluvat rahat!

Perintä- ja laskutuspalveluita

Perintätoimisto Tiimi-Perintä on luotettava ja kokenut ammattilainen perintä- ja laskutusasioihin liittyvissä palveluissa. Laskutus- ja perintäasiat saattavat olla joskus hankalia ja aikaa vieviä, jolloin paras tapa on kääntyä ajoissa ammattilaisten puoleen. Antamalle meille toimeksiannon, voit itse keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi tai arkeesi ilman stressiä laskujen perinnästä.

Kun kaipaat ammattilaista hoitamaan perintää tai laskutusasioita, ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Joen JL-Tiimi Oy

Kauppakatu 17 b, 3. krs

80100 Joensuu

0500 188 605

toimisto@tiimi-perinta.fi