Kauppakatu 17 b, 3. krs 80100 Joensuu | Puh. 0500 188 605

tiimi-perintä

Kysy - Me vastaamme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Joen JL-Tiimi Oy
Torikatu 15
80100 Joensuu

Y-tunnus: 2284278-6
Puh: 0500 188 605

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Joen JL-Tiimi Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Laskutuspalvelut ja luottoselvitykset hoitaa Tiimi-Perintä

Laskutuspalvelut ovat osa Tiimi-Perinnän monipuolista palvelua. Me tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuutta hoitaa myös maksuhuomautukset kauttamme.

Maksuhuomautus -palvelu

Tarjoamme asiakkaillemme myöhästyneille maksuille suunnattua maksuhuomautus-palvelua. Palvelu ei maksa toimeksiantajalle mitään, vaan huomautuksesta syntyneet kulut maksaa aina velallinen.

Luottotietoselvitykset

Palveluihimme kuuluu myös tarvittaessa luottotietojen tarkastaminen toimeksiantajillemme Suomen Asiakastieto Oy:n maksuhäiriörekisteristä.

Kun tarvitset luotettavaa kumppania perintä- ja laskutusasioihin, ota yhteyttä!