Kysy - Me vastaamme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Joen JL-Tiimi Oy
Torikatu 15
80100 Joensuu

Y-tunnus: 2284278-6
Puh: 0500 188 605

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Joen JL-Tiimi Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Perintä on Tiimi-Perinnän ydinosaamisaluetta

Perintä on Tiimi-Perintä yrityksen osaamisen ytimessä. Me tarjoamme asiakkaillemme vaivattoman perintäpalvelun, oli kyse sitten kirjeperinnästä, oikeudellisesta- tai jälkiperinnästä.

Vapaaehtoinen kirjeperintä

Vapaaehtoinen kirjeperintä-palvelu sisältää 2 maksumuistutuskirjettä, luottotietoselvityksen ja maksusopimuksen tekemisen. Lisäksi palveluun kuuluu perinnän seuranta ja puhelinneuvonta.

Luottoselvitys

Oikeudellinen perintä

Riidattomille saataville haemme tarvittaessa ulosottokelpoisen tuomion. Palveluumme kuuluu myös saatavan toimittaminen ulosottoon ja sen toteutumisen valvonta.

Jälkiperintä

Yrityksemme tarjoaa myös jälkiperintä-palvelun niille saataville, jotka ovat palautuneet ulosotosta varattomana tai saatavalle ei jostain syystä haluta hakea tuomiota.

Kun tarvitset luotettavaa ammattilaista hoitamaan laskujesi perintää, ota yhteyttä!